Officiële mededeling Forever Festival 2015

Vanwege de minimale animo voor de eerste editie van het Forever festival welke op 8 augustus zou plaats vinden op het Greenpark te Venlo, zal het festival helaas moeten worden geannuleerd. De organisatie kon hierdoor niet de kwaliteit garanderen die men voor ogen had voor deze eerste editie. Het festival zal volgend jaar in een vergelijkbaar format worden georganiseerd. Informatie hierover zal nog dit jaar bekend worden gemaakt.

Reeds gekochte reguliere tickets blijven geldig voor de editie van volgend jaar en geven tevens recht op toegang van 90’s Forever op 7 november in het Mecc te Maastricht. Met dank aan de organisatie van 90’s Forever! U ontvangt op 7 november dan Uw nieuwe ticket voor het festival in 2016.

Reeds gekochte Service tickets en VIP tickets zijn uitgesloten van deze actie en kunnen uitsluitend worden terug betaald op een door U opgegeven bankrekening nummer.

Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om het aankoop bedrag (incl €2,- reserveringskosten) binnen 4 weken op Uw rekening terug gestort te krijgen. Stuur hiervoor een e-mail naar info@forever-festival.nl. Ovv restitutie ticket Forever Festival 2015, met een scan of kopie van het ticket, aankoopbewijs, naam, adres en banknummer.

U kunt de informatie ook opsturen naar:

Stichting festival Xperience
Tav de financielle administratie
Postbus 2896 6401 DJ Heerlen

Let op, indien er een refund plaats vindt zal de betreffende barcode van Uw ticket ongeldig worden gemaakt.

Bereikbaarheid

Greenport Venlo is prima te bereiken met openbaar vervoer of met de auto. Vanuit de parkeerterreinen is het terrein makkelijk te voet te bereiken. Echter er zal ook een Forever shuttle bus gratis beschikbaar zijn om jullie nog sneller naar het terrein te brengen. Tevens zal er vanuit centraal station Venlo een gratis pendel naar het festival terrein rijden. Meer info hierover kun je vinden via onze social media kanalen. Vanuit diverse steden in Limburg, Gelderland en Brabant zullen ook speciale bus/shuttle services worden aangeboden.


Auto

Vanuit richting Eindhoven.

Volg de A67 richting Venlo. Neem bij knooppunt Zaarderheiken de A73
richting Nijmegen. Daarna direct afslag 12 Grubbenvorst. Volg dan de Forever Festival borden.

Vanuit richting Nijmegen.

Volg de A73 richting Venlo. Neem afslag 12 Grubbenvorst. Volg dan de Forever Festival borden.

Vanuit richting Maastricht.
Volg de A73 richting Venlo. Neem afslag 12
Grubbenvorst. Volg dan de Forever Festival borden.


Openbaar vervoer

Vanuit het Centraal treinstation Venlo en Centraal Station Blerick kun je met gratis pendelbussen naar het 
festivalterrein. Meer info hierover kun je binnenkort vinden via onze social media kanalen.


Busreizen

uitgaansbusfestival ride

Festival Xperience heeft met 2 bus operators als partners een volledige dekking van de provincie Limburg, gedeelte Brabant en gedeelte Gelderland. Zo kan iedereen geheel verzorgd naar en terug van het festival. En dat voor een voordelige prijs. Beide operators staan in direct contact met de organisatie en zullen met alle zorg en de hoogste service uw bestelling behandelen.

Festival Ride voorziet de steden Maastricht, Heerlen, Kerkrade, Geleen, Sittard, Roermond en Weert.
Klik HIER voor uw gewenste opstapplaats te reserveren.

De Uitgaansbus voorziet de rest van de provincie Limburg en gedeelte Brabant en Gelderland.
Klik HIER voor uw gewenste opstapplaats te reserveren.