Officiële mededeling Forever Festival 2015

Vanwege de minimale animo voor de eerste editie van het Forever festival welke op 8 augustus zou plaats vinden op het Greenpark te Venlo, zal het festival helaas moeten worden geannuleerd. De organisatie kon hierdoor niet de kwaliteit garanderen die men voor ogen had voor deze eerste editie. Het festival zal volgend jaar in een vergelijkbaar format worden georganiseerd. Informatie hierover zal nog dit jaar bekend worden gemaakt.

Reeds gekochte reguliere tickets blijven geldig voor de editie van volgend jaar en geven tevens recht op toegang van 90’s Forever op 7 november in het Mecc te Maastricht. Met dank aan de organisatie van 90’s Forever! U ontvangt op 7 november dan Uw nieuwe ticket voor het festival in 2016.

Reeds gekochte Service tickets en VIP tickets zijn uitgesloten van deze actie en kunnen uitsluitend worden terug betaald op een door U opgegeven bankrekening nummer.

Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om het aankoop bedrag (incl €2,- reserveringskosten) binnen 4 weken op Uw rekening terug gestort te krijgen. Stuur hiervoor een e-mail naar info@forever-festival.nl. Ovv restitutie ticket Forever Festival 2015, met een scan of kopie van het ticket, aankoopbewijs, naam, adres en banknummer.

U kunt de informatie ook opsturen naar:

Stichting festival Xperience
Tav de financielle administratie
Postbus 2896 6401 DJ Heerlen

Let op, indien er een refund plaats vindt zal de betreffende barcode van Uw ticket ongeldig worden gemaakt.

F.A.Q.

Hoe werkt zo’n festival?

U komt met uw eigen vervoer of met (pendel)bus naar het terrein, wellicht parkeert u uw auto, u gaat met uw ticket en uw id-kaart naar de ingang. Daar wordt uw ticket gecontroleerd en wordt u wellicht gefouilleerd en gevisiteerd. Daarna kunt u het terrein op en kunt eventueel uw jas (en andere spullen) in een te huren kluisje deponeren. Vervolgens kunt u consumptiemunten kopen waarmee u bij de bar drinken kunt bestellen of een hapje kunt eten. U heeft toegang tot het gehele festival m.u.v. de VIP Areas. Deze zijn exclusief toegankelijk voor VIP ticket houders.

Hoe lang duurt het?

Het Festival duurt van 13u00 tot 01u00

Waar kan ik mijn jas kwijt

U kunt uw jas kwijt in een kluisje (locker) Deze kluisjes zijn groot genoeg voor 3 of 4 jassen.

Wat als het regent

Dan kunt u als u wilt dekking zoeken in een van de tenten en/of shelter die op de verschillende area’s aanwezig zijn. Deze tenten zijn groot genoeg voor alle bezoekers. Verder zijn er diverse goede faciliteiten aanwezig waar u tijdelijk kunt schuilen.

Wat als het heel erg warm is

Wij hebben voldoende gekoelde dranken en ijs beschikbaar. Daarnaast kunt u op meerdere plaatsen zitten en zo aan uw rust toekomen. Ook zijn er genoeg beschutte plaatsen.

Wat als ik honger heb

Wij hebben een zeer uitgebreid foodplein met diverse horeca stands en zelfs een live cooking platform om u van alle service te voorzien. U kunt gewoon met uw reeds gekochte munten betalen.

Hoe kan ik drinken bestellen?

Aan de diverse bars kunt u drank bestellen. U betaalt met gekochte munten. Wij zetten een grote capaciteit barren in en voldoende personeel om te voorkomen dat u lang moet wachten.

Wat voor muziek wordt er gedraaid

U kunt alle hits uit de jaren 1980 t/m 2010 verwachten. Van Rock tot house/dance , van Hip Hop tot Nederlandstalig en van Pop tot soul.

Waar kan ik mijn auto kwijt

U kunt betaald parkeren op een van de parkeerplaatsen rondom het festivalterrein.

Kan ik ergens zitten?

Ja op meerdere plaatsen zullen voldoende voorzieningen worden getroffen.

Kan ik met pin betalen?

Ja U kunt bij de munten en bij een aantal merchandise stands met PIN betalen. Het is echter ook niet onverstandig om contant geld mee te nemen voor de merchandise stands die geen beschikking hebben over PIN mogelijkheden.

Zijn de diverse Xperience Areas gratis?

Jazeker; dit hoort gewoon bij het festival en kunt u gratis gebruik van maken.

Als ik naar de wc moet?

Er zijn voldoende sanitaire voorzieningen op het terrein. U hoeft dus niet het hele terrein rond te lopen; er is altijd wel een WC in de buurt. Deze worden goed schoongehouden om u ook hier van alle gemakken te voorzien. U koopt een Wc bandje bij de muntenkassa’s of bij de toiletten waarna U de hele dag de toiletten kunt bezoeken.

Mag ik mijn foto/film camera meenemen?

Fotocamera’s zijn toegestaan. Filmcamera’s ook, doch dit willen wij graag van te voren weten. Stuur daarom een mail naar promotion@forever-festival.nl. Dan sturen wij u een bevestiging al dan niet. Persaanvragen kunnen ook hier naartoe.

Dit is de eerste keer dat ik tickets koop. Hoe werkt het precies?

U gaat naar de ticket app op de facebooksite of de website www.forever-festival.nl en gaat daar naar tickets. Daar vult u in welke tickets en hoeveel u wilt bestellen. Daarna logt u in met uw paylogic account of u maakt een nieuw account aan. Daarna gaat u naar de betaling en u volgt de reguliere betaalprocedure. Als de betaling afgerond is ontvangt u een mail met een downloadlink. Via deze link kunt u uw bestelling downloaden. Dit is een pdf-formaat. Of u nu 1 of 10 tickets in een keer bestelt; u ontvangt dan één pdf format. (wellicht met meerdere bladzijden. Een bladzijde is dan een ticket) Controleer na uw bestelling of alles klopt. Echter U kunt ook een fysiek ticket in de winkel aanschaffen bij alle primera winkels in Nederland. Deze staan vermeld in de ticketshop

Dus ik moet die mail meenemen?

NEE die mail is niet voldoende. Dit is helaas al vaker misgegaan. U heeft echt de uitgeprinte tickets nodig (pdf formaat) die u kunt downloaden via de link in de bevestigingsmail. Twijfelt u? Stuur een mail naar de Paylogic helpdesk of promotion@forever-festival.nl en dan gaat het zeker lukken!

Ik heb nog geen ticket ontvangen. En nu?

Heeft u de link aangeklikt en uw tickets opgeslagen? Zo nee doe dit. Heeft u geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer of de betaling is afgeschreven. Wellicht is er iets mis gegaan met de betaling. Is dit wel goed gegaan, stuur dan een mail naar de Paylogic helpdesk of promotion@forever-festival.nl.

Kan ik een entreekaart terug inwisselen?

Helaas is dit niet mogelijk

Zijn er speciale minder valide toiletten?

Ja die zullen aanwezig zijn

Zijn er VIP Tickets verkrijgbaar?

Ja. Ga hiervoor naar de site www.forever-festival.nl

Is er ook dagverkoop van kaarten?

Dat is nog niet zeker en afhankelijk van de voorverkoop. Speel op zeker. Bestel je kaarten vooraf via Forever-festival.nl.

Help! Mijn GSM is leeg!

Om u extra van dienst te zijn hebben wij een oplaadservice voor GSM’s op het terrein

Wat is de minimumleeftijd?

Minimumleeftijd is 18 jaar. ID is verplicht om mee te nemen. Rijbewijs mag ook. Paspoort ook. Kopieën zijn NIET geldig. Wij zijn verplicht om ID te vragen. Toegang wordt geweigerd indien deze niet kan worden overlegd.

En als ik die nacht 18 jaar wordt?

Helaas zijn wij ook gebonden aan strenge regels die wij niet kunnen of willen breken. Niet teleurgesteld zijn: Volgend jaar zijn we terug.

HELP! Ik ben iets kwijtgeraakt

We hebben een Information Desk aan het begin van het festival terrein waar u kunt aangeven wat u verloren bent. Wij krijgen altijd veel zaken terug die gevonden zijn en wellicht kunnen we u zo uw verloren zaak terugbezorgen. Merkt u pas thuis dat u iets mist? Stuur een mail met beschrijving van het verlorene en uw contactgegevens naar promotion@forever-festival.nl. Wij nemen dan spoedig contact met u op. Ook als we helaas niets gevonden hebben.

Is er EHBO?

Ja. We hebben een professioneel team met alle faciliteiten aanwezig.