Officiële mededeling Forever Festival 2015

Vanwege de minimale animo voor de eerste editie van het Forever festival welke op 8 augustus zou plaats vinden op het Greenpark te Venlo, zal het festival helaas moeten worden geannuleerd. De organisatie kon hierdoor niet de kwaliteit garanderen die men voor ogen had voor deze eerste editie. Het festival zal volgend jaar in een vergelijkbaar format worden georganiseerd. Informatie hierover zal nog dit jaar bekend worden gemaakt.

Reeds gekochte reguliere tickets blijven geldig voor de editie van volgend jaar en geven tevens recht op toegang van 90’s Forever op 7 november in het Mecc te Maastricht. Met dank aan de organisatie van 90’s Forever! U ontvangt op 7 november dan Uw nieuwe ticket voor het festival in 2016.

Reeds gekochte Service tickets en VIP tickets zijn uitgesloten van deze actie en kunnen uitsluitend worden terug betaald op een door U opgegeven bankrekening nummer.

Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om het aankoop bedrag (incl €2,- reserveringskosten) binnen 4 weken op Uw rekening terug gestort te krijgen. Stuur hiervoor een e-mail naar info@forever-festival.nl. Ovv restitutie ticket Forever Festival 2015, met een scan of kopie van het ticket, aankoopbewijs, naam, adres en banknummer.

U kunt de informatie ook opsturen naar:

Stichting festival Xperience
Tav de financielle administratie
Postbus 2896 6401 DJ Heerlen

Let op, indien er een refund plaats vindt zal de betreffende barcode van Uw ticket ongeldig worden gemaakt.

Info

Zorg ervoor dat je deze eerste editie meteen aanwezig bent, want vanwege de beperkte capaciteit deze eerste editie zou je wel eens naast het net kunnen vissen! Het is dan ook nog niet zeker of er kaartverkoop zal zijn aan de deur. Wees slim en bestel je ticket vooraf.


DATUM EN TIJD

Zaterdag 8 Augustus, om 13.00 uur zullen de poorten worden geopend voor het Forever Festival! Om 01.00 uur zullen de laatste klanken te horen zijn.


LOCATIE

Greenpark Venlo
St. Jansweg 15 (Innovatoren, verd.4a)
5928 RC Venlo
Routebeschrijving


SERVICE

Food & snacks, market, kluisjes (lockers), Oplaadservice smartphones, chill out ruimtes met zitplaatsen, rokersruimten (smoking area), Ehbo (first Aid), pin-mogelijkheden bij munten, entree en bewaakte parkeerplaatsen en diverse Xperience Areas.


POLICY

No smoking (indoor tent), Minimum leeftijd 18j, neem je ID kaart mee! Geen drugs, geen politieke statements, geen voetbalshirts, -sjaals, -petjes of andere uitingen. De organisatie heeft het recht tot ontzegging van de toegang. Only Partypeople!! Zie onze volledige policy HIER.


ROLSTOELVRIENDELIJK

Dit festival is rolstoel-toegankelijk.


3 DECADES OF MUSIC

30 jaar popmuziek en alleen de beste hits! Ontdek de 3 decades of music HIER.


23 GRADEN EN EEN LEKKER ZONNETJE

Uiteraard heeft de organisatie het beste zomerweer besteld met een heldere lucht en volop zonneschijn. Mocht er toch een spat regen uit de lucht komen vallen…. beide area’s zullen bij dergelijke verwachtingen overdekt zijn door middel van grote tenten of shelter tenten. Op het terrein zijn overigens meer dan genoeg mogelijkheden om de regen of de zon te vermijden indien gewenst.


KORTINGEN & ACTIES

BEN JE JARIG ?
Ben je jarig op zaterdag 8 of zondag 9 Augustus 2015 en ben je 18 jaar of ouder, dan ontvang jij een gratis ticket voor het Forever Festival! Lees hier eerst de voorwaarden en neem dan direct contact op met de organisatie.

  • Stuur je volledige gegevens (naam, adres, telefoonnummer en je geboortedatum) via mail door naar de organisatie. De organisatie neemt contact met je op en zal op een nader te bepalen dag en tijdstip, in overleg met jou, het ticket persoonlijk komen brengen.
  • Zorg dat je je ID klaar hebt liggen. Want daar wordt naar gevraagd (geen kopie!)
  • Je hebt tevens de mogelijkheid om maximaal 8 vrienden (18 jaar of ouder) tegen een gereduceerd tarief mee te nemen. Ipv € 34,50 betaal je €29,50 per ticket. Je bespaart dus € 5,- en de algemene reserveringskosten. Deze aantallen moet je vooraf in je mail vermelden. Het verschuldigde bedrag kan via bankoverboeking worden betaald of à contant bij levering tickets.
  • Reeds aangeschafte tickets door vrienden kunnen niet geretourneerd worden tegen het gereduceerd tarief.
  • Deze actie loopt tot t/m 23 Juli 2015! Alle aanvragen die na deze datum binnenkomen worden NIET meer in behandeling genomen. Houd hier rekening mee aub!
  • Voor de duidelijkheid: de actie is uitsluitend bestemd voor de mensen die op 8 en 9 Augustus jarig zijn! Dus niet 7 of 10 Augustus. Ook deze aanvragen worden niet in behandeling genomen.
  • Tot slot: veel plezier en fun…en tot 8 Augustus 2015!

TARIEVEN EN PAKKETPRIJZEN

VOOR ONDERNEMERS, STICHTINGEN EN (PERSONEELS)VERENIGINGEN.

Forever Festival biedt een aantal kortingen en acties aan voor groepen mensen, personeelsverenigingen en bedrijven. Bekijk HIER het gehele overzicht.

Afhankelijk van de mogelijkheden en aantallen kunnen wij speciale pakketprijzen maken voor bedrijven, personeelsverenigingen en/of studentenverenigingen. Indien er binnen Uw organisatie onder personeel of medewerkers voldoende belangstelling is voor dit evenement kan dit een ideaal uitstapje zijn. Vraag naar de speciale acties en tarieven!
Neem direct contact met ons op!