Officiële mededeling Forever Festival 2015

Vanwege de minimale animo voor de eerste editie van het Forever festival welke op 8 augustus zou plaats vinden op het Greenpark te Venlo, zal het festival helaas moeten worden geannuleerd. De organisatie kon hierdoor niet de kwaliteit garanderen die men voor ogen had voor deze eerste editie. Het festival zal volgend jaar in een vergelijkbaar format worden georganiseerd. Informatie hierover zal nog dit jaar bekend worden gemaakt.

Reeds gekochte reguliere tickets blijven geldig voor de editie van volgend jaar en geven tevens recht op toegang van 90’s Forever op 7 november in het Mecc te Maastricht. Met dank aan de organisatie van 90’s Forever! U ontvangt op 7 november dan Uw nieuwe ticket voor het festival in 2016.

Reeds gekochte Service tickets en VIP tickets zijn uitgesloten van deze actie en kunnen uitsluitend worden terug betaald op een door U opgegeven bankrekening nummer.

Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om het aankoop bedrag (incl €2,- reserveringskosten) binnen 4 weken op Uw rekening terug gestort te krijgen. Stuur hiervoor een e-mail naar info@forever-festival.nl. Ovv restitutie ticket Forever Festival 2015, met een scan of kopie van het ticket, aankoopbewijs, naam, adres en banknummer.

U kunt de informatie ook opsturen naar:

Stichting festival Xperience
Tav de financielle administratie
Postbus 2896 6401 DJ Heerlen

Let op, indien er een refund plaats vindt zal de betreffende barcode van Uw ticket ongeldig worden gemaakt.

2-Fabiola

Fabiola (of soms ook wel geschreven als 2Fabiola) is een Eurodance-project dat in 1991 werd opgericht door Pat Krimson (Patrick Claesen) en Oliver Adams. Later voegde Zohra Aït-Fath zich bij het project, en ook danser Fabio. 2 Fabiola was meest succesvol in de midjaren 90. De naam is een verwijzing naar koningin Fabiola van België.

In 1991 verscheen de eerste single The Milkyway. Het werd een underground-danceklassieker tot op de dag van vandaag gerespecteerd! . Na een pauze van een jaar bracht 2 Fabiola in 1994 Lift U Up uit, dit werd wederom een danceklassieker en ditmaal ook wereldwijd. De opvolgende single Play This Song werd een stevig succes in het zuiden van Europa, in onder meer Spanje en Italië waar het in de hitlijsten stond.

De groep kende nog meer grote successen en verschillende top 5-hits: I’m On Fire, Lift U Up (dubbel a-kant met Play This Song), Freak Out, Magic Flight en Flashback. Met deze laatste scoorden ze onder meer ook in Japan. Hierna bleef het succes duren met de nummers Sisters & Brothers en Feel The Vibe. De groep creëerde een eigen geluid en was pionier in de Belgische dansscene.