Officiële mededeling Forever Festival 2015

Vanwege de minimale animo voor de eerste editie van het Forever festival welke op 8 augustus zou plaats vinden op het Greenpark te Venlo, zal het festival helaas moeten worden geannuleerd. De organisatie kon hierdoor niet de kwaliteit garanderen die men voor ogen had voor deze eerste editie. Het festival zal volgend jaar in een vergelijkbaar format worden georganiseerd. Informatie hierover zal nog dit jaar bekend worden gemaakt.

Reeds gekochte reguliere tickets blijven geldig voor de editie van volgend jaar en geven tevens recht op toegang van 90’s Forever op 7 november in het Mecc te Maastricht. Met dank aan de organisatie van 90’s Forever! U ontvangt op 7 november dan Uw nieuwe ticket voor het festival in 2016.

Reeds gekochte Service tickets en VIP tickets zijn uitgesloten van deze actie en kunnen uitsluitend worden terug betaald op een door U opgegeven bankrekening nummer.

Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om het aankoop bedrag (incl €2,- reserveringskosten) binnen 4 weken op Uw rekening terug gestort te krijgen. Stuur hiervoor een e-mail naar info@forever-festival.nl. Ovv restitutie ticket Forever Festival 2015, met een scan of kopie van het ticket, aankoopbewijs, naam, adres en banknummer.

U kunt de informatie ook opsturen naar:

Stichting festival Xperience
Tav de financielle administratie
Postbus 2896 6401 DJ Heerlen

Let op, indien er een refund plaats vindt zal de betreffende barcode van Uw ticket ongeldig worden gemaakt.

Alice DeeJay

Alice DeeJay is een door Pronti & Kalmani en DJ Jurgen samengestelde Nederlandse dancegroep. De productie van deze groep lag in handen van Danski & Delmundo (Wessel van Diepen). De groep heeft tot november 2002 over de gehele wereld opgetreden.

Alice Deejay bracht hun eerste single uit in 1999. “Better Off Alone” werd een grote hit in het Verenigd Koninkrijk, waar het nummer hoog in de hitlijsten belandde en platina werd. Het in november uitgebrachte “Back In My Life” werd eveneens een succes. Hoewel in Nederland Back in my Life als eerste single van Alice DeeJay geldt, werd DJ Jurgens Better Off Alone internationaal al als “Alice DeeJay”-single uitgebracht. Ook de daaropvolgende drie singles “Will I Ever”, “The Lonely One” en “Celebrate Our Love” haalden in Het Verenigd Konkrijk de top 20.