Officiële mededeling Forever Festival 2015

Vanwege de minimale animo voor de eerste editie van het Forever festival welke op 8 augustus zou plaats vinden op het Greenpark te Venlo, zal het festival helaas moeten worden geannuleerd. De organisatie kon hierdoor niet de kwaliteit garanderen die men voor ogen had voor deze eerste editie. Het festival zal volgend jaar in een vergelijkbaar format worden georganiseerd. Informatie hierover zal nog dit jaar bekend worden gemaakt.

Reeds gekochte reguliere tickets blijven geldig voor de editie van volgend jaar en geven tevens recht op toegang van 90’s Forever op 7 november in het Mecc te Maastricht. Met dank aan de organisatie van 90’s Forever! U ontvangt op 7 november dan Uw nieuwe ticket voor het festival in 2016.

Reeds gekochte Service tickets en VIP tickets zijn uitgesloten van deze actie en kunnen uitsluitend worden terug betaald op een door U opgegeven bankrekening nummer.

Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om het aankoop bedrag (incl €2,- reserveringskosten) binnen 4 weken op Uw rekening terug gestort te krijgen. Stuur hiervoor een e-mail naar info@forever-festival.nl. Ovv restitutie ticket Forever Festival 2015, met een scan of kopie van het ticket, aankoopbewijs, naam, adres en banknummer.

U kunt de informatie ook opsturen naar:

Stichting festival Xperience
Tav de financielle administratie
Postbus 2896 6401 DJ Heerlen

Let op, indien er een refund plaats vindt zal de betreffende barcode van Uw ticket ongeldig worden gemaakt.

Cappella

Cappella is een Engels-Italiaanse dance-groep, die vooral in de jaren 90 van de 20e eeuw populair was. De grote man achter Cappella is de Italiaanse producer en platenbaas Gianfranco Bortolotti (1959) uit Brescia. Hij produceert de singles voor het project dat met de jaren in allerlei verschillende gedaanten naar buiten kwam. In het begin van de jaren negentig was Cappella een korte tijd een italohouseact. In die periode werden de singles Everybody en Take me away opgenomen.

Toen in 1993 de eurodance populair was, vormde Bortolotti Cappella om tot een eurodanceact. De nummers van Cappella uit die periode worden gekenmerkt door luchtige raps, die afgewisseld worden met een gezongen refrein en deuntjes die vaak met de karakteristieke Roland Juno en Alpha Juno synthesizers zijn gemaakt. Cappella scoorde er haar grootste hits mee. In 1993 begon dat met U Got 2 Know en U Got to let the Music. Het hoogtepunt bereikte Cappella begin 1994 met Move on Baby, dat een nummer 1 hit werdt. De singles staan op het album U got 2 know. Hiervan werden ook de singles U&Me en Move it up top 10-hits.

Het is een van de meest herkenbare geluid uit de jaren 90! Op 8 Augustus deze typische eurodance act al haar hits laten horen met een spetterend en exclusief optreden tijdens de eerste editie van het Forever Festival