Officiële mededeling Forever Festival 2015

Vanwege de minimale animo voor de eerste editie van het Forever festival welke op 8 augustus zou plaats vinden op het Greenpark te Venlo, zal het festival helaas moeten worden geannuleerd. De organisatie kon hierdoor niet de kwaliteit garanderen die men voor ogen had voor deze eerste editie. Het festival zal volgend jaar in een vergelijkbaar format worden georganiseerd. Informatie hierover zal nog dit jaar bekend worden gemaakt.

Reeds gekochte reguliere tickets blijven geldig voor de editie van volgend jaar en geven tevens recht op toegang van 90’s Forever op 7 november in het Mecc te Maastricht. Met dank aan de organisatie van 90’s Forever! U ontvangt op 7 november dan Uw nieuwe ticket voor het festival in 2016.

Reeds gekochte Service tickets en VIP tickets zijn uitgesloten van deze actie en kunnen uitsluitend worden terug betaald op een door U opgegeven bankrekening nummer.

Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om het aankoop bedrag (incl €2,- reserveringskosten) binnen 4 weken op Uw rekening terug gestort te krijgen. Stuur hiervoor een e-mail naar info@forever-festival.nl. Ovv restitutie ticket Forever Festival 2015, met een scan of kopie van het ticket, aankoopbewijs, naam, adres en banknummer.

U kunt de informatie ook opsturen naar:

Stichting festival Xperience
Tav de financielle administratie
Postbus 2896 6401 DJ Heerlen

Let op, indien er een refund plaats vindt zal de betreffende barcode van Uw ticket ongeldig worden gemaakt.

Gijs Staverman

Zijn landelijke radiocarrière begon in 1991 bij Veronica met het programma Oh wat een Nacht, dat hij presenteerde samen met Francis Dix en later met Wessel van Diepen. Daarna presenteerde hij onder meer de programma’s Top 40 , Ook Goeiemorgen, Mega Top 50 en Staverman op stelten. In 2001 werd Veronica omgedoopt in Yorin FM en hier presenteerde hij onder meer Staverman’s Classics, Staverman’s Drive-time en Gijs & Wout in de middag.

In augustus 2006 maakte hij de overstap naar Q-music. Eerst mocht hij een maand lang de ochtendprogramma’s Je dag is goed en Het Foute Uur waarnemen van Jeroen van Inkel tijdens diens vakantie. Vanaf oktober 2006 kreeg hij een eigen programma van 10.00 tot 12.00 op de zender, dat in mei 2010 verlengd werd tot 13.00 uur. Van maart 2008 tot juli 2010 presenteerde hij ook iedere dag tussen 09.00 en 10.00 uur Het Foute Uur.

Naast zijn radiowerk was hij ook op televisie te zien bij de zenders Veronica, Yorin en RTL 4, met programma’s als Countdown, Boobytrap, Streetlive, Lovetest, Typisch ’90, Hoe voelt het om, Staverman ziet alles, Planet Race, De Farm en Starmaker. In 2005 nam hij deel aan het televisieprogramma Wie is de Mol?. Van 1992 t/m 1994 was Staverman tijdens de Staatsloterijshow bij Veronica de voice-overstem. Kortom, een enorme staat van dienst en een daarom een muzikale verrijking voor de eerste editie van het Forever Festival!