Officiële mededeling Forever Festival 2015

Vanwege de minimale animo voor de eerste editie van het Forever festival welke op 8 augustus zou plaats vinden op het Greenpark te Venlo, zal het festival helaas moeten worden geannuleerd. De organisatie kon hierdoor niet de kwaliteit garanderen die men voor ogen had voor deze eerste editie. Het festival zal volgend jaar in een vergelijkbaar format worden georganiseerd. Informatie hierover zal nog dit jaar bekend worden gemaakt.

Reeds gekochte reguliere tickets blijven geldig voor de editie van volgend jaar en geven tevens recht op toegang van 90’s Forever op 7 november in het Mecc te Maastricht. Met dank aan de organisatie van 90’s Forever! U ontvangt op 7 november dan Uw nieuwe ticket voor het festival in 2016.

Reeds gekochte Service tickets en VIP tickets zijn uitgesloten van deze actie en kunnen uitsluitend worden terug betaald op een door U opgegeven bankrekening nummer.

Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om het aankoop bedrag (incl €2,- reserveringskosten) binnen 4 weken op Uw rekening terug gestort te krijgen. Stuur hiervoor een e-mail naar info@forever-festival.nl. Ovv restitutie ticket Forever Festival 2015, met een scan of kopie van het ticket, aankoopbewijs, naam, adres en banknummer.

U kunt de informatie ook opsturen naar:

Stichting festival Xperience
Tav de financielle administratie
Postbus 2896 6401 DJ Heerlen

Let op, indien er een refund plaats vindt zal de betreffende barcode van Uw ticket ongeldig worden gemaakt.

Johan Gielen

Johan Gielen (Mol, 23 februari 1968) is een in België geboren tot Nederlander genaturaliseerde dj en trance-producer.

Toen halverwege de jaren ’90 de stijl trance opkwam, ging ook Gielen hierin mee. Zijn populariteit nam toe, onder meer in Japan waar hij wekelijks in een grote club draaide. Naast het draaien ging hij zich op het produceren van muziek toeleggen. Zo remixte hij singles voor andere dj’s en produceerde hij eigen werk. Het bekendst werd Gielen met zijn samenwerkingen met de Belgische dj Svenson. Met hem maakte hij verschillende platen, remixen en deed hij optredens, zoals op Trance Energy. Het tweetal werkte ook samen als Summer Madness met DJ Jean. Hiermee maakten ze de dancehits Summer Power (1998) en Planet Rio (1999). Het duo oogst wereldwijd vele hits met titels als “The Beauty of Silence” en “Twisted”. Maar zeker ook de remix opdrachten voor artiesten als Tiësto, Boy George, The Thrillseekers, Chicane en Delirium zijn niet onopgemerkt. Johan Gielen heeft op bijna alle festivals met naam al een performance mogen geven zoals Dance Valley, Sensation White, Sunrise Festival, Space Miami & Ibiza, Godskitchen, Sunrise festival, Tomorrowland en veel meer. Tot deze dag blijft Johan Gielen de enige artiest die 15 keer achter elkaar op de prestigieuze Trance Energy uitgevoerd. In 2006 breidt Johan verder zijn drukke activiteiten uit met de lancering van zijn debuutalbum Revelation welke is uitgebracht door Black Hole Recordings. Met deze release brengt hij zijn fans niet alleen trance, maar ook progressief en techno. Een mix van stijlen die hij later dat jaar in praktijk bracht op Trance Energy. Vanaf dat moment is het duidelijk dat Johan Gielen niet langer kan worden gezien als slechts een Trance-DJ, maar ook als een kunstenaar die weet de perfecte combinatie te maken van electro, house en trance in een stijl die hij keer op keer aanpast aan zijn publiek. De organisatie is dan ook trots dit icoon op de eerste editie van het Forever festival te mogen verwelkomen!