Officiële mededeling Forever Festival 2015

Vanwege de minimale animo voor de eerste editie van het Forever festival welke op 8 augustus zou plaats vinden op het Greenpark te Venlo, zal het festival helaas moeten worden geannuleerd. De organisatie kon hierdoor niet de kwaliteit garanderen die men voor ogen had voor deze eerste editie. Het festival zal volgend jaar in een vergelijkbaar format worden georganiseerd. Informatie hierover zal nog dit jaar bekend worden gemaakt.

Reeds gekochte reguliere tickets blijven geldig voor de editie van volgend jaar en geven tevens recht op toegang van 90’s Forever op 7 november in het Mecc te Maastricht. Met dank aan de organisatie van 90’s Forever! U ontvangt op 7 november dan Uw nieuwe ticket voor het festival in 2016.

Reeds gekochte Service tickets en VIP tickets zijn uitgesloten van deze actie en kunnen uitsluitend worden terug betaald op een door U opgegeven bankrekening nummer.

Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om het aankoop bedrag (incl €2,- reserveringskosten) binnen 4 weken op Uw rekening terug gestort te krijgen. Stuur hiervoor een e-mail naar info@forever-festival.nl. Ovv restitutie ticket Forever Festival 2015, met een scan of kopie van het ticket, aankoopbewijs, naam, adres en banknummer.

U kunt de informatie ook opsturen naar:

Stichting festival Xperience
Tav de financielle administratie
Postbus 2896 6401 DJ Heerlen

Let op, indien er een refund plaats vindt zal de betreffende barcode van Uw ticket ongeldig worden gemaakt.

Lasgo

Lasgo scoorde in 2001 een grote hit met de eerste single, Something. Het behaalde hoge posities in de hitlijsten en kreeg goud. Something was zelfs een van de meest gedraaide nummers van 2001 in de VS. In Groot-Brittannië stond de single wekenlang in de top 10, wat uitzonderlijk is voor een Dance nummer. Het eerste album, Some Things, werd tegelijk uitgebracht met Alone. Op dit album staan naast dancenummers ook tragere nummers, wat toen niet gebruikelijk was voor dancegroepen. In 2002 verscheen nog een derde single van het album: Pray. In 2003 opende Lasgo, samen met Milk Inc. en Sylver, de TMF Awards met een eigen vertolking van Insomnia, oorspronkelijk van de groep Faithless. De act was zo populair dat TMF het nummer uitriep tot Superclip. Insomnia is echter nooit uitgekomen op single. In 2004 won Lasgo een EBBA. De European Border Breakers Awards zijn prijzen die jaarlijks worden uitgereikt aan tien jonge veelbelovende Europese artiesten die het jaar ervoor succesvol buiten de eigen landsgrenzen debuteerden. Tijdens de eerste editie van het Forever festival staat deze Belgische act live op het 90’s/00’s podium.