Officiële mededeling Forever Festival 2015

Vanwege de minimale animo voor de eerste editie van het Forever festival welke op 8 augustus zou plaats vinden op het Greenpark te Venlo, zal het festival helaas moeten worden geannuleerd. De organisatie kon hierdoor niet de kwaliteit garanderen die men voor ogen had voor deze eerste editie. Het festival zal volgend jaar in een vergelijkbaar format worden georganiseerd. Informatie hierover zal nog dit jaar bekend worden gemaakt.

Reeds gekochte reguliere tickets blijven geldig voor de editie van volgend jaar en geven tevens recht op toegang van 90’s Forever op 7 november in het Mecc te Maastricht. Met dank aan de organisatie van 90’s Forever! U ontvangt op 7 november dan Uw nieuwe ticket voor het festival in 2016.

Reeds gekochte Service tickets en VIP tickets zijn uitgesloten van deze actie en kunnen uitsluitend worden terug betaald op een door U opgegeven bankrekening nummer.

Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om het aankoop bedrag (incl €2,- reserveringskosten) binnen 4 weken op Uw rekening terug gestort te krijgen. Stuur hiervoor een e-mail naar info@forever-festival.nl. Ovv restitutie ticket Forever Festival 2015, met een scan of kopie van het ticket, aankoopbewijs, naam, adres en banknummer.

U kunt de informatie ook opsturen naar:

Stichting festival Xperience
Tav de financielle administratie
Postbus 2896 6401 DJ Heerlen

Let op, indien er een refund plaats vindt zal de betreffende barcode van Uw ticket ongeldig worden gemaakt.

Londonbeat

Een Engels R&B-/popkwartet dat in de zomer van 1990 een nummer 1-hit scoort met ‘I’ve Been Thinking About You’. Londonbeat scoort ook nog hits met o.a. ‘There’s A Beat Going On’, ‘Falling In Love Again’, ‘A Better Love’, ‘No Woman No Cry’ en ‘You Bring On The Sun’.

De drie zangers van de groep zijn in 1985 voor het eerst te horen als achtergrondzangers van Paul Young op diens single ‘Everytime You Go Away’. In 1988 scoort het trio zijn eerste hit in… Nederland. Het op David A. Stewarts label Anxious uitgebrachte ‘There’s A Beat Going On’ haalt de Top 20. Ook de ballad ‘Failing In Love’ wordt een hit.

Engeland wordt wakker bij de derde single ‘9 A.M.’.

Eind 1990 verschijnt ‘I’ve Been Thinking About You’ op single. Het nummer haalt in Nederland de eerste plaats. In Engeland weet het die plek net niet te bereiken. Een half jaar later slaat het succes over naar de Verenigde Staten. Ook daar weet de single de toppositie te bereiken. Het levert Londonbeat een gouden single op. Tot op heden treden ze op en hebben een klasse performance weten te behouden.

De organisatie is dan ook trots te kunnen melden dat deze groep een exclusief performance zal verzorgen tijdens de eerste editie van het Forever Festival! Al hun hits uit de late 80s en begin 90s zullen ze ten gehore brengen!