Officiële mededeling Forever Festival 2015

Vanwege de minimale animo voor de eerste editie van het Forever festival welke op 8 augustus zou plaats vinden op het Greenpark te Venlo, zal het festival helaas moeten worden geannuleerd. De organisatie kon hierdoor niet de kwaliteit garanderen die men voor ogen had voor deze eerste editie. Het festival zal volgend jaar in een vergelijkbaar format worden georganiseerd. Informatie hierover zal nog dit jaar bekend worden gemaakt.

Reeds gekochte reguliere tickets blijven geldig voor de editie van volgend jaar en geven tevens recht op toegang van 90’s Forever op 7 november in het Mecc te Maastricht. Met dank aan de organisatie van 90’s Forever! U ontvangt op 7 november dan Uw nieuwe ticket voor het festival in 2016.

Reeds gekochte Service tickets en VIP tickets zijn uitgesloten van deze actie en kunnen uitsluitend worden terug betaald op een door U opgegeven bankrekening nummer.

Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om het aankoop bedrag (incl €2,- reserveringskosten) binnen 4 weken op Uw rekening terug gestort te krijgen. Stuur hiervoor een e-mail naar info@forever-festival.nl. Ovv restitutie ticket Forever Festival 2015, met een scan of kopie van het ticket, aankoopbewijs, naam, adres en banknummer.

U kunt de informatie ook opsturen naar:

Stichting festival Xperience
Tav de financielle administratie
Postbus 2896 6401 DJ Heerlen

Let op, indien er een refund plaats vindt zal de betreffende barcode van Uw ticket ongeldig worden gemaakt.

Mai Tai

Mai Tai is een Nederlands discotrio dat werd samengesteld door producenten Eric van Tijn en Jochem Fluitsma.

De groep bestond uit drie Nederlandse (in Suriname en de Antillen geboren) vrouwen. Midden jaren tachtig scoorde Mai Tai in Nederland diverse grote hits en boekte ook successen in Europa en Amerika. In januari 1985 verschijnt de soul-ballade “Am I losing you forever”, die Nederland kippevel bezorgt. Even later verschijnt het debuut-album. Het van het album getrokken funky nummer “History” wordt een monster-hit. Het nummer breekt zelfs door in Engeland, waar het een top 10 positie bereikt en goud behaald. Ook wordt het nummer een hit in Amerika, waar het de dance-charts haalt en even later zelfs genomineerd wordt voor een Grammy Award ! Het eerste album levert MAI TAI zowel een Edison als Zilveren Harp op. De nieuwe, Amerikaans georiënteerde single “Female intuition” wordt een dikke hit in Nederland en Engeland. Mai Tai heeft zich ontwikkeld tot een even soepele als imponerende live-act en wordt in de serieuze popkringen gewaardeerd om hun vocale capaciteiten.

Mai Tai scoorde in de jaren 80 en 90 niet alleen grote hits in heel Europa, maar ook in landen als Rusland, Japan, Brazilië, Australië, Nieuw Zeeland en Zuid Afrika. De Amerikaanse Dance Charts bleven niet achter en werden opgeschud door een nummer 1 hit. Drie stijlvolle, charmante dames brengen een ongekende show, die het publiek volledig in vervoering brengt met grote hits als: History, Female Intuition, Body and Soul, 1 Touch 2 Much, Am 1 Losing You Forever.

Tijdens de eerste editie van het Forever festival staan ze live op het 80/90s podium.

History

Am I Losing You Forever

Female Intuition