Officiële mededeling Forever Festival 2015

Vanwege de minimale animo voor de eerste editie van het Forever festival welke op 8 augustus zou plaats vinden op het Greenpark te Venlo, zal het festival helaas moeten worden geannuleerd. De organisatie kon hierdoor niet de kwaliteit garanderen die men voor ogen had voor deze eerste editie. Het festival zal volgend jaar in een vergelijkbaar format worden georganiseerd. Informatie hierover zal nog dit jaar bekend worden gemaakt.

Reeds gekochte reguliere tickets blijven geldig voor de editie van volgend jaar en geven tevens recht op toegang van 90’s Forever op 7 november in het Mecc te Maastricht. Met dank aan de organisatie van 90’s Forever! U ontvangt op 7 november dan Uw nieuwe ticket voor het festival in 2016.

Reeds gekochte Service tickets en VIP tickets zijn uitgesloten van deze actie en kunnen uitsluitend worden terug betaald op een door U opgegeven bankrekening nummer.

Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om het aankoop bedrag (incl €2,- reserveringskosten) binnen 4 weken op Uw rekening terug gestort te krijgen. Stuur hiervoor een e-mail naar info@forever-festival.nl. Ovv restitutie ticket Forever Festival 2015, met een scan of kopie van het ticket, aankoopbewijs, naam, adres en banknummer.

U kunt de informatie ook opsturen naar:

Stichting festival Xperience
Tav de financielle administratie
Postbus 2896 6401 DJ Heerlen

Let op, indien er een refund plaats vindt zal de betreffende barcode van Uw ticket ongeldig worden gemaakt.

Marco V

Marco V was de huis-dj van Danssalon in Eindhoven. Zijn doorbraak was in 2000 toen hij optrad op Innercity in Amsterdam. Hij heeft tevens de cd van Innercity 2000 aan elkaar gemixt. Op 2 juli 2005 en 5 juli 2008 draaide Marco V op Sensation White en in 2002 op Sensation Black. Over het algemeen wordt Marco V gezien als een trance-dj, maar zijn stijl bevat ook electrohouse, progressive house en progressive trance. Van 2002 tot 2009 stond hij regelmatig in de club charts en waren zijn tracks zeer herkenbaar. Zijn carrière kreeg een enorme impuls na de release van “Godd” en “Simulated”, waar hij zeer grote successen mee heeft behaald wereldwijd in alle clubs. Zijn eerste album genaamd “Con: Fusion” werd uitgebracht in 2002 en gelijk bekroond met “best dance artist album” tijdens de BBM dance awards van dat jaar. Tijdens het Forever Festival zal hij exclusief een set draaien met uitsluitend de “sound” uit deze periode.