Officiële mededeling Forever Festival 2015

Vanwege de minimale animo voor de eerste editie van het Forever festival welke op 8 augustus zou plaats vinden op het Greenpark te Venlo, zal het festival helaas moeten worden geannuleerd. De organisatie kon hierdoor niet de kwaliteit garanderen die men voor ogen had voor deze eerste editie. Het festival zal volgend jaar in een vergelijkbaar format worden georganiseerd. Informatie hierover zal nog dit jaar bekend worden gemaakt.

Reeds gekochte reguliere tickets blijven geldig voor de editie van volgend jaar en geven tevens recht op toegang van 90’s Forever op 7 november in het Mecc te Maastricht. Met dank aan de organisatie van 90’s Forever! U ontvangt op 7 november dan Uw nieuwe ticket voor het festival in 2016.

Reeds gekochte Service tickets en VIP tickets zijn uitgesloten van deze actie en kunnen uitsluitend worden terug betaald op een door U opgegeven bankrekening nummer.

Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om het aankoop bedrag (incl €2,- reserveringskosten) binnen 4 weken op Uw rekening terug gestort te krijgen. Stuur hiervoor een e-mail naar info@forever-festival.nl. Ovv restitutie ticket Forever Festival 2015, met een scan of kopie van het ticket, aankoopbewijs, naam, adres en banknummer.

U kunt de informatie ook opsturen naar:

Stichting festival Xperience
Tav de financielle administratie
Postbus 2896 6401 DJ Heerlen

Let op, indien er een refund plaats vindt zal de betreffende barcode van Uw ticket ongeldig worden gemaakt.

Pat Krimson

Begin jaren 90 begon hij zijn carrière bij Leopold 3, een groep rond Erik Goossens, die in het Nederlands zong. Later was hij keyboard speler bij de groep Praga Khan. In 1995 had hij voor het eerst succes met een Engelstalige single. Met 2 Fabiola bereikte hij de top van de hitlijsten met Lift U Up. Onder zijn eigen alter ego Pat Krimson scoorde hij ook verschillende hits einde jaren 90. In 1999 had hij nog succes met de groep Nunca. Hun optredens gingen steeds gepaard met een vuurspuwer. Als een echte pionier in “Dance” heeft hij nummer 1 hits gescoord met oa 2 Fabiola, Zohra en Nunca

Daarnaast is Pat Krimson het brein en inspirator achter het legendarische club concept ‘AtmoZ’ met locaties in Hasselt en Turnhout te Belgie. Zijn bekende platenlabel ‘Dance Opera’ was zeer succesvol en leading. Tegenwoordig verzorgd Pat Krimson in heel Europa performances als dj en met zijn acts op de meest aansprekende festivals en in clubs. Hij zal een performance geven tijdens de eerste editie van het Forever Festival zoals alleen Mr Atmoz dat kan!