Officiële mededeling Forever Festival 2015

Vanwege de minimale animo voor de eerste editie van het Forever festival welke op 8 augustus zou plaats vinden op het Greenpark te Venlo, zal het festival helaas moeten worden geannuleerd. De organisatie kon hierdoor niet de kwaliteit garanderen die men voor ogen had voor deze eerste editie. Het festival zal volgend jaar in een vergelijkbaar format worden georganiseerd. Informatie hierover zal nog dit jaar bekend worden gemaakt.

Reeds gekochte reguliere tickets blijven geldig voor de editie van volgend jaar en geven tevens recht op toegang van 90’s Forever op 7 november in het Mecc te Maastricht. Met dank aan de organisatie van 90’s Forever! U ontvangt op 7 november dan Uw nieuwe ticket voor het festival in 2016.

Reeds gekochte Service tickets en VIP tickets zijn uitgesloten van deze actie en kunnen uitsluitend worden terug betaald op een door U opgegeven bankrekening nummer.

Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om het aankoop bedrag (incl €2,- reserveringskosten) binnen 4 weken op Uw rekening terug gestort te krijgen. Stuur hiervoor een e-mail naar info@forever-festival.nl. Ovv restitutie ticket Forever Festival 2015, met een scan of kopie van het ticket, aankoopbewijs, naam, adres en banknummer.

U kunt de informatie ook opsturen naar:

Stichting festival Xperience
Tav de financielle administratie
Postbus 2896 6401 DJ Heerlen

Let op, indien er een refund plaats vindt zal de betreffende barcode van Uw ticket ongeldig worden gemaakt.

Sidney Youngblood

Sydney Youngblood is geboren in 1960, in de plaats San Antonio, Texas (USA). Al op jonge leeftijd stond Sydney op het podium. Wat begon als een grap, werd later zijn passie en levensdoel. Toen Sydney 6 jaar was, won hij een ‘jonge muzikanten wedstrijd’ in zijn woonplaats. Zijn oma noemde hem toen “Youngblood”, wat precies zijn energieke uitstraling bewoorde.

In 1988 trad Sydney op als solo artiest met verschillende bekende producers. “Feeling Free”, zijn eerste album, werd uitgebracht in Engeland in 1989. Dit was zijn muzikale doorbraak. “If Only I Could” en “Sit And Wait” bestormde de hitlijsten wereldwijd en zette hem op de muzikale kaart. Het album is kenmerkend om zijn mengeling van Eurodance, melodie-klanken en hip-hop ritme, met de soulvocalen van Youngblood. Met dank aan zijn unieke muziekstijl was het voor Sydney Youngblood mogelijk om meer dan 6 miljoen platen over de hele wereld te verkopen.

De feiten liegen er niet om, 20 jaar ervaring in de muziekbusiness met veel top 10 nummers en singles, 4 albums en ontelbare muziekindustrie onderscheidingen spreken voor Sydney Youngblood, een buitengewone muzikant. Youngblood treedt nog steeds op en zingt dan vaak ook covers van andere artiesten.

De organisatie is dan ook trots te kunnen melden dat deze artiest een performance zal verzorgen tijdens de eerste editie van het Forever Festival! Naast zijn hits zal hij ook enkele covers van 80s hits laten horen.