Officiële mededeling Forever Festival 2015

Vanwege de minimale animo voor de eerste editie van het Forever festival welke op 8 augustus zou plaats vinden op het Greenpark te Venlo, zal het festival helaas moeten worden geannuleerd. De organisatie kon hierdoor niet de kwaliteit garanderen die men voor ogen had voor deze eerste editie. Het festival zal volgend jaar in een vergelijkbaar format worden georganiseerd. Informatie hierover zal nog dit jaar bekend worden gemaakt.

Reeds gekochte reguliere tickets blijven geldig voor de editie van volgend jaar en geven tevens recht op toegang van 90’s Forever op 7 november in het Mecc te Maastricht. Met dank aan de organisatie van 90’s Forever! U ontvangt op 7 november dan Uw nieuwe ticket voor het festival in 2016.

Reeds gekochte Service tickets en VIP tickets zijn uitgesloten van deze actie en kunnen uitsluitend worden terug betaald op een door U opgegeven bankrekening nummer.

Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om het aankoop bedrag (incl €2,- reserveringskosten) binnen 4 weken op Uw rekening terug gestort te krijgen. Stuur hiervoor een e-mail naar info@forever-festival.nl. Ovv restitutie ticket Forever Festival 2015, met een scan of kopie van het ticket, aankoopbewijs, naam, adres en banknummer.

U kunt de informatie ook opsturen naar:

Stichting festival Xperience
Tav de financielle administratie
Postbus 2896 6401 DJ Heerlen

Let op, indien er een refund plaats vindt zal de betreffende barcode van Uw ticket ongeldig worden gemaakt.

Snap!

“I’m serious as cancer when I say Rhythm is a Dancer”. Je kunt Snap! niet beschuldigen van doorsnee-teksten, maar af en toe sloegen ze de plank flink mis. Maar het stond het succes van ‘Rhythm Is A Dancer’ niet in de weg, want het was in 1992 alwéér een nummer 1-hit voor dit bijzondere duo. Of duo – eigenlijk waren het twee duo’s. Voor de buitenwacht bestond Snap! uit rapper Turbo B en zangeres Nikki Harris, maar op de achtergrond hadden twee producers de touwtjes strak in handen. Dat waren de Italiaan Luca Anzilotti en de Duitser Michael Münzing, die zich ook wel eens Benito Benites en John Virgo noemden – alleen maar om het ons wat moeilijker te maken om te begrijpen wie nou eigenlijk de mensen van Snap! waren. Wie het ook waren, Snap! domineerde in de eerste helft van de jaren ’90 de hitlijsten zoals niemand dat deed. Ga maar na, ze waren de eerste artiesten in de geschiedenis van de Top 40 die met hun eerste elf hits in de top 10 kwamen. Twee daarvan stonden op nummer 1. Dat waren ‘The Power’ en ‘Rhythm Is A Dancer’. Opvallend aan Snap! was dat het een komen en gaan was van zangeressen. Ze hebben er een stuk of vijf versleten, maar het succes leed er niet onder. Daar waren de nummers van het duo Anzilotti en Münzing gewoon veel te pakkend voor. Gek genoeg was het succes ook in één keer weer verdwenen, maar intussen wordt Snap! gezien als misschien wel het beste wat de jaren ’90-dance heeft voortgebracht. Op het Forever festival zal de meest orginele bezetting een optreden verzorgen waarbij alle hits voorbij zullen komen!