Officiële mededeling Forever Festival 2015

Vanwege de minimale animo voor de eerste editie van het Forever festival welke op 8 augustus zou plaats vinden op het Greenpark te Venlo, zal het festival helaas moeten worden geannuleerd. De organisatie kon hierdoor niet de kwaliteit garanderen die men voor ogen had voor deze eerste editie. Het festival zal volgend jaar in een vergelijkbaar format worden georganiseerd. Informatie hierover zal nog dit jaar bekend worden gemaakt.

Reeds gekochte reguliere tickets blijven geldig voor de editie van volgend jaar en geven tevens recht op toegang van 90’s Forever op 7 november in het Mecc te Maastricht. Met dank aan de organisatie van 90’s Forever! U ontvangt op 7 november dan Uw nieuwe ticket voor het festival in 2016.

Reeds gekochte Service tickets en VIP tickets zijn uitgesloten van deze actie en kunnen uitsluitend worden terug betaald op een door U opgegeven bankrekening nummer.

Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om het aankoop bedrag (incl €2,- reserveringskosten) binnen 4 weken op Uw rekening terug gestort te krijgen. Stuur hiervoor een e-mail naar info@forever-festival.nl. Ovv restitutie ticket Forever Festival 2015, met een scan of kopie van het ticket, aankoopbewijs, naam, adres en banknummer.

U kunt de informatie ook opsturen naar:

Stichting festival Xperience
Tav de financielle administratie
Postbus 2896 6401 DJ Heerlen

Let op, indien er een refund plaats vindt zal de betreffende barcode van Uw ticket ongeldig worden gemaakt.

Xperience Areas

Naast een toplocatie, goede muziek, artiesten en decoratie is er nog meer… Een groot assortiment in catering, entertainment & special gadgets zijn present op deze eerste editie van het Forever Festival. Ben je iets vergeten thuis of wil je last minute toch in die 80’s of 90’s look verkleed gaan? Het kan allemaal deze dag!


Xperience Area

Market Xperience

Een scala aan standjes en marktkraampjes met allerlei kleding, 80’s en 90’s items, snufjes en gadgets is wat je hier gaat vinden. Lekker tussen het dansen door over de Merchandise markt keuvelen. Hoe ontspannend kunnen we het maken?


Xperience Area

Cinema Xperience

Wat te denken van de Cinema Xperience area? Wij hebben een aantal licenties van bioscoopkrakers uit de jaren 80 en 90 die we zullen vertonen. Zo kun je tussen het dansen even gezellig ontspannen een filmpje meepikken!


Xperience Area

Food Xperience

Heb je honger? In de Food Xperience kan je heel divers en origineel genieten van allerlei vers bereide maaltijden, dranken of culinaire snacks in verschillende thema’s. Zelfs Live cooking zal deze dag niet ontbreken!


Xperience Area

Karaoke Xperience

Ben jij stiekem die niet ontdekte Johnny Logan, Madonna of Robbie Williams? Breng een bezoekje aan de Karaoke Xperience en zing je favoriete 80’s of 90’s nummer.


Xperience Area

Game Xperience

Lekker interactief bezig zijn met een classic game die je alweer bijna vergeten was? Geen probleem, op dit festival is het allemaal mogelijk. Ga voor de high score en herinner je de tijd dat je ongedwongen met je spel bezig kon zijn.


Xperience Area

Silent Disco Xperience

Silent Disco, oftewel de Stille Disco, is het fenomeen van een evenement waarbij de muziek niet over een speaker systeem is te horen, maar over draadloze hoofdtelefoons. Kies met een knop op de hoofdtelefoon jouw favoriete muziek en wees je eigen dj, terwijl je los gaat op de dansvloer!


Xperience Area

Water Xperience

Pak een waterfiets en bekijk het hele festival vanuit een andere kant onder het genot van een drankje.


 

Party Pictures

Er zullen door onze fotografen maar ook door externe fotografen foto’s gemaakt worden van het evenement. Een party picture is een mooi aandenken aan een topdag en dit wordt gratis aangeboden. Houd daarom na het event de social media kanalen in de gaten om jouw party picture terug te vinden.


 

Entertainment

Naast deze festival Xperiences is er nog ruimte voor overig entertainment. Je kunt er o.a. Flashmobs, streettheatre en diverse workshops verwachten.